Mainos
Mainos

Maastopalot ovat työllistäneet palokuntia

Turvesuota paloi muun muassa Pudasjärvellä ja Rautavaaralla.

Maastopalot ovat riehuneet tänään eri puolilla maata. Koillismaalla Pudasjärvellä syttyi uhkaava tulipalo Turveruukki Oy:n tuotantoalueella Aittojärvellä.

Palopäällikön mukaan tulipalossa oli ison tuhon ainekset, mutta palokunta sai rajattua palon ja sade helpotti sammutustöitä. Vahingot nousevat kuitenkin yli sadan tuhannen euron.

Tammasuon turvesuolla Rautavaaralla iltapäivällä syttynyt tulipalo työllisti pohjoissavolaisia palokuntia. Palokunnat saivat palon hallintaan melko nopeasti, mutta sammutustyöt jatkuvat yhä.

Palokunnat sammuttivat päivän aikana pienempiä maastopaloja muuallakin Savossa. Maastoa paloi muun muassa Ristiinassa, Virtasalmella ja Vieremällä.

Myös Keski-Suomen palokuntia työllistivät metsäpalot eri puolilla maakuntaa. Maastopaloja oli mm. Kuhmoisissa, Multialla, Jämsässä, Karstulassa, Toivakassa, Kivijärvellä ja Kyyjärvellä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme