Mainos
Mainos

Maatalousmyymälän palosta miljoonavahingot Hämeenlinnassa

Maatalous- ja puutarhamyymälä Agrimarket tuhoutui täysin Hämeenlinnan Paroistentiellä kello kolmen jälkeen aamuyöllä syttyneessä tulipalossa. Noin 2 400 neliön tilojen sekä tuotteiden palo aiheutti miljoonien eurojen vahingot.

Poliisi epäilee, että palo on tahallaan sytytetty. Hämeenlinnan poliisi otti aamulla kiinni miehen, jota epäillään törkeästä tuhotyöstä. Marketista tuli ensin murtohälytys, joten poliisi ehti paikalle ennen palokuntaa. Rakennus oli ilmiliekeissä palokunnan saapuessa paikalle. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Agrimarket sijaitsee aivan Helsinki-Hämeenlinna-moottoritien varrella. Sen lähistöllä ei ole asutusta. Agrimarket muutti uusiin tiloihin viime vuoden helmikuussa ja teki kiinteistöön isot muutostyöt.

-Täydellinen tuho tuli pahaan aikaan, sillä sadonkorjuun lähestyessä maatalouskoneiden varaosakauppa alkaa olla vilkkaimmillaan. Vastaavia tiloja on vaikea saada nopeasti muualta käyttöön, arvioi marketpäällikkö Aarno Sinelampi.

Liikkeen palveluksessa on noin 20 henkilöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme