Mainos
Mainos

Magneettikuvausten hinnoissa huikeita eroja

Magneettikuvausten hinnoissa voi olla jopa satojen eurojen suuruiset erot.

Oulussa yksityisellä lääkäriasemalla polven magneettikuvauksesta saattaa joutua maksamaan reilusti yli 500 euroa, kun Helsingissä polvikuvan voi saada alle 200 eurolla. Myös paikkakuntien sisällä hintaerot voivat olla huomattavat.

Esimerkiksi helsinkiläisestä Mediscan Unilabsista vakuutetaan, että myös heillä on alhaisista hinnoista huolimatta käytössä uusinta teknologiaa edustavat huippulaitteet. Yritys ei kuulu mihinkään suureen lääkärikeskusketjuun. Kova kilpailu on johtanut siihen, että hintoja on laskettu, sanoo Mediscan Unilabsin toimitusjohtaja Olavi Nummi.

Mehiläinen puolestaan perustelee kalliimpia hintojaan ehyellä palveluketjulla. Asiakas saa laadukkaan palvelun alusta loppuun saman katon alta, sanoo liiketoimintajohtaja Kai Vesterinen.

Potilas voi itse valita, missä käy magneettikuvassa. Yleisimpiä ovat polven, lannerangan ja pään magneettikuvaukset. Kela korvaa osan kustannuksista.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme