Mainos
Mainos

Mahdolliset jauhesyytteet valtakunnansyyttäjän syyniin

Valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki on pyytänyt poliisia ilmoittamaan virastolle terrorityyppiseen toimintaan viittaavat asiat, joissa "jotakuta voidaan epäillä syylliseksi rikokseen".

Poliisijohtaja Jorma Toivoselle lähetetyssä kirjeessä todetaan, että ns. jauhekirjeiden lähettämisestä on jo tähän mennessä yhteiskunnalle aiheutunut huomattavan suuret vahingot. Siksi valtakunnansyyttäjänvirasto on ottanut huolehtiakseen näihin asioihin liittyvien syyttäjäntehtävien koordinoinnin.

Valtakunnansyyttäjä tähdentää samassa yhteydessä, että viimeistään nyt, laajasti uutisoitujen tapahtumien jälkeen, on kenenkään turha vedota tietämättömyyteen.

-Etteikö olisi ymmärtänyt pilaksi aiotun teon osalta sen seuraamuksia: erityisen suurta haittaa ja vahinkoa monissa eri työtehtävissä oleville ihmisille, viranomaisille ja kansalaisille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme