Mainos
Mainos

Maissijauhe aiheutti sekaannusta Seinäjoen lentoasemalla

Matkalaukusta lentoasematerminaalin lattialle valunut valkoinen jauhe aiheutti tänä aamuna sekaannusta Seinäjoella. Jauhe oli peräisin matkalaukusta, jonka lentoyhtiö Golden Airin kone oli tuonut Helsingistä Seinäjoelle jälkitoimituksena.

Laukun omistaja oli saapunut Suomeen eilen ulkomaanmatkalta. Vaurioituneesta laukusta oli valkoista pulveria valunut myös koneen tavaratilaan. Seinäjoella paikalle kutsuttiin poliisi, joka eristi lentoaseman ja tutki jauheen. Myös jo Helsinkiin palanneen Golden Airin koneen tavaratila pidettiin suljettuna, kunnes koostumus oli ratkennut. Pulveri todettiin maissijauheeksi, jota laukun omistaja olin alun perinkin ilmoittanut sen olevan.

-Koska ei heti pystytty varmistamaan, mitä jauhe on, jouduttiin turvautumaan näihin toimenpiteisiin. Tilanne on kuitenkin nyt ohi, Golden Airin paikallisjohtaja Juhani Pakari kertoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme