Mainos
Mainos

Makkaranpaisto päätyi pihasaunan paloon

Kymmenet maastopalot työllistivät pelastuslaitoksia tänään Pohjois-Pohjanmaalla ja Itä-Suomessa. Alkuiltaan mennessä ei kuitenkaan syntynyt suuria vahinkoja.

Pelkästään Pohjois-Pohjanmaalla paloja oli parisenkymmentä. Sammutustöitä hankaloitti tuulinen sää.

Pihatyöporukan makkaranpaisto jäi Oulaisissa aikeeksi, kun tuli karkasi pihagrillistä ja poltti pienen pihasaunan aamupäivällä. Heinittynyttä peltoa paloi puolisen hehtaaria.

Utajärvellä tuli uhkasi omakotitaloa. Palo saatiin kuitenkin sammumaan noin puolen metrin päähän talosta, joten vahingoilta vältyttiin. Maastoa paloi kolme aaria.

Ylivieskassa kaupungin puistoalueella paloi reilun hehtaarin alue Jokitien varressa. Poliisi epäilee, että palo oli sytytetty tahallaan.

Pohjois-Savossa paloja oli kymmenkunta ja Pohjois-Karjalassa muutama. Kiuruvedellä paloi korjattua ruokohelpipeltoa puolitoista hehtaaria. Pelastuslaitoksen mukaan paikalla oli poltettu kantoja, joista tuuli oli lennättänyt ilmeisesti kipinöitä ympäristöön.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme