Mainos
Mainos

Manninen Fortumista: Tämä ei saa jäädä tähän

Valtiovarainvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Hannes Manninen (kesk.) haluaa selvityksen siitä, miten energiayhtiö Fortumin osakepalkkioissa pääsi käymään niin kuin kävi.

Manninen toteaa kannanotossaan olevansa tyytyväinen Fortumin hallituksen puheenjohtajan Peter Fagernäsin ja yhtiön toimitusjohtajan Mikael Liliuksen päätöksiin jättää tehtävänsä.

- On hyvä, että pöytä on nyt tältä osin puhdas, mutta tämä ei saa jäädä tähän, Manninen toteaa.

Mannisen mielestä on selvitettävä perinpohjaisesti, miksi näin pääsi käymään ja ryhdyttävä selvityksen perusteella tarvittaviin toimenpiteisiin.

Manninen katsoo, että valtiojohtoisissa yhtiöissä palkitsemisjärjestelmien on oltava sellaisia, etteivät Fortumissa nyt esiin tulleet kohtuuttomuudet ole mahdollisia.

- Jos aukotonta järjestelmää ei pystytä luomaan, palkitsemisjärjestelmistä on luovuttava kokonaan, Manninen sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot