Mainos
Mainos

Mari Muinonen - Suvi Simola: Kaikki lähti lapasesta

(Teos)

Kuulun ihmisiin, joiden mielestä neulontakirjoja ei voi koskaan olla liikaa. Vaikka ohjeista ehtisi toteuttaa vain murto-osan, selailu on yhtä kaikki ihanaa. Talvifiilikset heräävät, vaikka ulkona olisi kuinka mustaa.

Riemukkaasti nimetty Kaikki lähti lapasesta sisältää tukun toimivia ja harvinaisen persoonallisia neuleohjeita. Neuleiden tyyli on sympaattinen ja nuorekas. Kirjan tekijät ovat syntyneet 70-luvulla, tätimäisiä luomuksia ei näillä ohjeilla synny.

Malleissa ei ole tyydytty tavanomaiseen. Erityisen houkuttelevia ovat rouheat palmikkomallit, joita ei muista neulekirjoista löydy.

Mallipiirrokset ovat selkeitä ja rohkaisevat kokeilemaan - vaikka moni mallikuvio on vaativa, näin tarkoilla ohjeilla onnistuu uskoakseni myös aloittelija. Malleja on niin naisille, miehille kuin lapsille. Kirjan kuvat ovat herkulliset. Ei hassumpi lahjavinkki pukille.

Kirsi-Marja Peräkylä on MTV:n kotimaan uutisosaston päällikkö. Hän on ikuinen lukutoukka, joka siirtää mieluusti klassikon sivuun kiinnostavan nykykirjan tieltä. Harrastaa kirjallisuuskeskustelua paitsi arjessa, myös Helsingin Tammisalossa toimivassa lukupiirissä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme