Mainos
Mainos

Markantalon irtisanotulle luottamusmiehelle korvauksia

Palvelualojen ammattiliitto PAM ja Suomen Kaupan Liitto SK ovat päässeet sopuun Markantalon luottamusmiehen irtisanomista koskevassa kiistassa.

Liitot, Markantalo ja luottamusmies ovat sopineet, että luottamusmies saa työsuhteen päättymisestä rahallisen korvauksen. Työsuhde ei palaudu. Osapuolet sopivat, ettei sopimuksen yksityiskohtia julkaista.

PAM on ilmoittanut lopettavansa välittömästi kaikki Markantaloa koskevat painostustoimet.

Neuvotteluissa on lisäksi sovittu, että liitot aloittavat uudelleen neuvottelut muista Markantaloa koskevista erimielisyyksistä.

PAM aloitti boikotin Markantaloa vastaan helmikuun alussa. Kiista sai alkunsa, kun Markantalo purki pääluottamusmiehen työsuhteen sen jälkeen, kun luottamusmies oli osallistunut liiton koulutukseen.

PAMilla on ollut useita palkkakiistoja Markantalon kanssa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot