Mainos
Mainos

Markku Jalonen kuntien työmarkkinajohtajaksi

Jalonen aloittaa nykyisen työmarkkinajohtajan Jouni Ekurin jäädessä eläkkeelle ensi vuoden alussa.

Kunta-alan työmarkkinapolitiikan johtajaksi on valittu tähän asti palkansaajapuolella uraa tehnyt Markku Jalonen. Jalonen on toiminut STTK:laisen Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jytyn ja sen edeltäjän Kunnallisvirkamiesliiton puheenjohtajana vuodesta 2001 lähtien. Liitossa on noin 70 000 jäsentä.

Jatkossa Jalonen edustaa kuntia ja kuntayhtymiä, joiden palveluksessa on noin 430 000 palkansaajaa.

Jalonen aloittaa nykyisen työmarkkinajohtajan Jouni Ekurin jäädessä eläkkeelle ensi vuoden alussa. Ekuri on johtanut Kunnallista työmarkkinalaitosta vuodesta 1993 lähtien.

Jalonen voitti Kuntaliiton hallituksen äänestyksessä olleen valtiosihteeri Pertti Rauhion äänin 10-5. Toimeen haki yhteensä 14 henkilöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot