Mainos
Mainos

Markku Salminen vahvoilla uudeksi poliisiylijohtajaksi

Sisäministeriön lähteiden mukaan ministeri Kari Rajamäki aikoo esittää uudeksi poliisiylijohtajaksi Rikosseuraamusviraston pääjohtajaa Markku Salmista.

Sisäministeri Kari Rajamäki esittää uudeksi poliisiylijohtajaksi Rikosseuraamusviraston pääjohtajaa Markku Salmista, kerrotaan ministeriölähteistä. Hallitus käsittelee nimitystä valtioneuvoston ylimääräisessä istunnossa perjantaina.

Nykyisen poliisiylijohtajan Reijo Naulapään on määrä jäädä eläkkeelle vuoden 2005 alusta.

Virkaan oli 11 hakijaa, joista loppusuoralle ylsivät Salmisen lisäksi ainakin Länsi-Suomen lääninpoliisijohtaja Mikko Paatero ja Etelä-Suomen lääninpoliisijohtaja Kauko Aaltomaa.

Salminen, 57, toimii sekä Vankeinhoitolaitoksen pääjohtajana että Rikosseuraamusviraston päällikkönä. Hän on aiemmin työskennellyt Vankeinhoitolaitoksen ylijohtajana sekä keskusrikospoliisin ylitarkastajana ja apulaispäällikkönä.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 01.12.2004)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot