Mainos
Mainos

Marko Anttila hämmentää kaukalossa kuulumisia kyselemällä

Leijonahyökkääjä Marko Anttila ei muistuta erityisesti Esa Tiki Tikkasta, mutta hyökkääjän lisäksi miehiltä löytyy yhteinen rooli. Molempien tehtävänä on kehittää kaukalossa puhetta, joka saa vastustajan keskittymisen herpaantumaan. Venäjä-ottelussa ainakin supertähti Ilja Kovaltshuk kehitti jostain kunnon saunalämmöt.

– Puhuminen on ollut minun hommaani niin kauan kuin olen kiekkoa pelannut. Ihan hauskaahan se on jutella vastustajan kanssa ja saada hänet hieman raiteiltaan, Anttila muotoilee diplomaattisesti.

– Joskus kyselen kuulumisia tai juttelen muuten vaan niitä näitä. En tosin tiedä, olenko kovin hyvä siinä.

Anttila ihailee entisen ketjukaverinsa Leo Komarovin ammattitaitoa tässä lajissa.

– Leksa puhui kieliä hyvin ja sitä menoa oli ilo kuunnella vierestä. Minulta ei tuo venäjä taitu, ja se vähän rajoittaa, Anttila sanoi.

Anttila ei ollut päivän Leijona-infossa vielä lainkaan lomatunnelmissa mutta sanoi odottavansa kesälomalla erityisesti mökkeilyä. Harjoittelu hoituu mökkipäivinä metsissä juoksemalla ja järvessä uimalla. Heinäkuu on kotimaisilla seurajoukkueilla yleensä vapaamuotoista harjoittelua. Joillekin lomakausi on muita rennompi ja loppukesän harjoituksissa ähkitään ylipainon ja kehnon kunnon kanssa.

– Minun seuroissani näin ei ole päässyt käymään. Tiedän tapauksia, joille loppukesä on heinäkuun velttoilun takia ollut vähän muita rankempi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme