Mainos
Mainos

Martti Ahtisaari sai vihdoin tietää sen, mitä hänelle ei saanut kertoa – koko Suomen salaisuus paljastettiin presidentille

Presidentti Martti Ahtisaari sai tänään tietää sen, mitä häneltä on viimeisten kuukausien aikana pimitetty. Kahden kuukauden ajan suomalaisten yhteisenä suurena salaisuutena ollut Älä kerro Martille -kampanja paljastettiin viimein päivänsankari Martti Ahtisaarelle.

Ahtisaaren syntymäpäiväjuhlallisuuksissa Helsingin Kalastajatorpalla CMI:n viestintäjohtaja Elina Lehtinen pohjusti yllätystä kertomalla sen olevan koko kansan yhteinen.

– Minun täytyy tehdä tunnustus. Me olemme vähän puuhastelleet sinun selkäsi takana. En pelkästään minä tai sinun ystäväsi vaan ihan koko Suomen kansa, Lehtinen kertoi.

– Mietimme, mitä voisimme antaa lahjaksi sinulle ja päädyimme siihen, että ei sinulle voi antaa muutu kuin rauhaa.. Paljon rauhaa, hän lisäsi.

Salaisuus pysyi loppuun saakka. Lahjastaan hämmentynyt Ahtisaari kuitenkin kiitospuheessaan kertoi olleensa vihillä tapahtumista.

– Kiitos. Mietin tuossa, että kyllä minulle jotain on kerrottu, mutta ei tästä kyllä yhtään mitään. Palaverissa, jossa kollega oli kertomassa, mitä täällä tapahtuu, jäi mieleeni, kun hän sanoi, että sitten kun tullaan loppuun, niin näytän käsimerkin ja sitten saat kiittää kaikkia, Ahtisaari selitti.

Älä kerro Martille -kampanja on Ahtisaaren perustaman konfliktiratkaisujärjestö Crisis Management Initiativen (CMI) toteuttama varainhankintakampanja rauhan puolesta. Kampanjalla kerättiin presidentin selän takana rauhantyöhön yli 630 000 euroa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme