Mainos
Mainos

Matiakseen, 9, törmännyt autoilija löytyi yleisövihjeen avulla – kuljettaja oli paennut paikalta

Varsinais-Suomessa Naantalissa 9-vuotiasta poikaa töytäisseen autoilijan henkilöllisyys on selvinnyt, tiedottaa Lounais-Suomen poliisi.

Matias-poikaan törmäsi suojatiellä auto 21.maaliskuuta. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että henkilöllisyys selvisi yleisövihjeen ja omien tutkimusten perusteella.

Tutkijana tapauksessa toimiva Mia Valli Turun poliisista vahvistaa MTV:lle, että poliisi sai tapauksen tiimoilta vihjeen, joka sopi tuntomerkkeihin. 

Kuljettajaksi epäillään iäkästä naista, joka on alustavassa poliisin puhuttelussa myöntänyt törmänneensä jalankulkijaan suojatiellä. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tällä hetkellä asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisin mukaan törmäys ja paikalta poistuminen on ollut monen osatekijän summa. Valli kuitenkin painottaa, että tapaukseen ei liity ylinopeutta tai päihteitä.

Poliisi jatkaa tänään tapauksen tutkintaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme