Mainos
Mainos

Matkailijan luottokorttivakuutuksissa on suuria eroja

Luottokortteihin sidotuissa matkavakuutuksissa on huomattavia eroja.

Turvan laajuus vaihtelee sen mukaan mistä kortista on kysymys ja mikä vakuutusyhtiö tarjoaa vakuutuksen. Osaan luottokorteista on sidottu yhtä laaja turva kuin tavalliseen matkavakuutukseen, mutta toiset luottokorttivakuutukset on tarkoitettu vain lisäturvaksi.

Vakuutusten erot käyvät ilmi Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan teettämästä selvityksestä.

Esimerkiksi yksi kortti tarjoaa korvauksen pysyvästä haitasta tai kuolemasta vain silloin kun tapaturma on sattunut julkisessa kulkuneuvossa, kertoo jaostopäällikkö Leena Snellman Vakuutus- ja rahoitusneuvonnasta.

– Useimpien korttivakuutuksien ehdoissa on myös maininta, että matka pitää maksaa luottokortilla, johon vakuutus on sidottu.

Kortinhaltijan lisäksi vakuutettuina voivat olla perheenjäsenet, kuten aviopuoliso tai kotona asuvat lapset.

Matkailijan kannattaa selvittää tarkkaan ennen matkaa, mitä hänen luottokorttivakuutukseensa kuuluu.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot