Mainos
Mainos

Matkustaja: Ensin menivät sähköt, sitten kuului jysähdys

Viking Linen Amorella-aluksella olevan matkustajan mukaan tilanne laivalla on pääosin rauhallinen.

Uusikaupunkilainen Sauli Rinne oli seurueineen nauttimassa laivan joulupöydän antimista, kun ensin menivät sähköt ja sitten kuului jysähdys.

-Ensin menivät sähköt, sitten kuului sirinää ja tuli 2-3 pehmeää tömähdystä. Silloin ajateltiin, että "ei hemmetti, nyt tämä ajoi karille" ja niinhän se teki, Rinne kertoo MTV Uutisille.

- Vähän ajan kuluttua tuli kuulutus, että on tullut pohjakosketus, mutta ei ole reikää. Kuuluksen mukaan odotamme nyt hinaajaa, Rinne kertoo MTV Uutisille.

Rinteen mukaan tilanne laivalla on pääosin rauhallinen, ja viimeksi tuli kuulutus, jonka mukaan hinaaja on jo saapumassa.

-  Ihmiset syövät, ovat iloisella tuulella ja juotavaa on. Ei ole syytä paniikkiin. Juoma-automaatit eivät toimi, mutta pöytiin on kannettu viinitonkkia. Tämä on tällaista pkkujoulumeininkiä.

Sähköjen katkeaminen kuitenkin on aiheuttanut hämminkiä niiden matkustajien keskuudessa, jotka ovat olleet pelaamassa laivan peliautomaateilla. Rahaa on saattanut jäädä automaatteihin.

Rinteen mukaan Amorella seisoo nyt merellä noin tunnin matkan päässä Maarianhaminasta.

- Laiva ei ole kallistunut, ja merenkäynti on hyvin rauhallista, Rinne kuvailee. 

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme