Mainos
Mainos

Matkustaja pääsi koneeseen ilman turvatarkastusta

Matkustaja on onnistunut kulkemaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla Blue1-yhtiön matkustajakoneeseen ilman turvatarkastusta.

Lentoasemajohtaja Juha-Pekka Pystynen kertoo, että matkustaja oli eilen illalla mennyt vahingossa väärää reittiä koneeseen ja näin välttänyt turvatarkastukset. Pystysen mukaan tapaus on harvinainen, eikä sen vuoksi ole syytä tiukentaa lentoaseman turvajärjestelyjä.

Vikareittiä kulkenut matkustaja havaittiin turvakameroista, mutta hän ehti kuitenkin päästä koneeseen. Pystynen arvioi, että matkustaja ajautui väärälle reitilleen kiireen vuoksi.

Matkustaja vietiin kuulusteluihin, ja muille koneessa olleille tehtiin uusi turvatarkastus. Blue1:n eilisillan lento Zürichiin myöhästyi tämän vuoksi pari tuntia.

- Meidän tietojemme mukaan kyseinen matkustaja ei ehtinyt lennolle, koska oli antamassa lausuntoa kulkemisestaan viranomaisille.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme