Mainos
Mainos

Matkustus Viroon kasvoi ja Ruotsiin väheni

Suomen ja ulkomaiden välisen laivaliikenteen matkustajamäärä kasvoi tammi-marraskuussa 192 000 matkustajalla. Saapuneiden ja lähteneiden matkustajien määrä nousi marraskuun merenkulkutilaston mukaan vajaaseen 15,1 miljoonaan matkustajaan. Matkustajamäärän kasvu johtui Viron liikenteen suosion lisääntymisestä.

Ruotsin liikenteessä matkustajia oli selvästi vähemmän kuin vuotta aiemmin. Viron liikenteen matkustajamäärä kasvoi 376 000 matkustajalla. Ruotsin liikenteen matkustajamäärä supistui 205 000 matkustajalla.

Kaikista ulkomaanliikenteen laivamatkustajista vajaat 9 miljoonaa matkusti Suomen ja Ruotsin välisillä reiteillä ja 5,8 miljoonaa Suomen ja Viron välisillä reiteillä. Venäjän liikenteessä oli tammi-marraskuussa 225 000 matkustajaa ja Saksan liikenteessä 161 000 matkustajaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot