Mainos
Mainos

Medi-Helillä kiireinen vuosi

Viime vuosi oli Medi-Helin helikoptereille työteliäämpi kuin yksikään aiemmista kahdeksasta toimintavuodesta. Sen aikana sekä hälytysten että konsultaatioiden määrä kasvoi edellisvuodesta kymmenen prosenttia. Medi-Helin yksiköt Vantaalla ja Turussa saivat vuoden aikana yhteensä 3 271 hälytystehtävää eli keskimäärin yhdeksän tehtävää vuorokaudessa. Lisäksi kopterin päivystävät lääkärit ohjasivat puhelimitse yli 4 000 potilaan ensihoitoa.

Vantaan MediHeli 01 on noin kahdellatuhannella vuosittaisella hälytyksellä yksi maailman työllistetyimpiä lääkärihelikoptereita. Sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalta että Turun lentoasemalta toimivat lääkärihelikopterit ovat vuorokauden ympäri kolmen minuutin lähtövalmiudessa. Miehistönä niissä on lentäjä, lääkäri ja lentoavustajana toimiva palomies-sairaankuljettaja.

(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot