Mainos
Mainos

Medi-Helille esitetään valtion tilapäisrahoitusta

Valtiosihteerien ryhmän esityksessä ehdotetaan, että valtio maksaisi Medi-Helin lennot loppuvuoteen saakka.

Valtiosihteerien ryhmä esittää Medi-Helin lentojen turvaamiseksi valtion tilapäisrahoituksen myöntämistä. Ympäristöministeriön valtiosihteeri Stefan Wallin kertoo, että kopteri halutaan lentovalmiiksi jo juhannuksen ajaksi.

Wallinin mukaan tilapäisrahoitus ei ole merkki siitä, että valtio ryntää ratkaisemaan jokaista kiistaa. Valtiosihteerien ryhmä oli yksimielinen siitä, että lentotoiminta on turvattava. Wallinin mukaan esityksessä ehdotetaan, että valtio maksaisi Medi-Helin lennot loppuvuoteen saakka.

Valtiovarainministeriön valtiosihteeri Pertti Rauhio kommentoi sitoumusta periaatteellisesti ja rahallisesti varsin suureksi ja jatkaa, että laskelmat ovat vielä kesken.

Valtiosihteerit jatkavat huomenna asian käsittelyä, jolloin varmistuu kuinka suuresta rahoituksesta puhutaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot