Mainos
Mainos

MEK lakkauttaa ulkomaantoimistojaan

Matkailun edistämiskeskus MEK lopettaa tämän vuoden aikana Alankomaissa, Belgiassa ja Sveitsissä sijaitsevat toimistonsa. Säästyvät varat käytetään markkinointitoimintaan. Myös muiden MEK:n Euroopassa sijaitsevien toimistojen toimintaan tulee muutoksia.

Kaikkien Euroopan toimistojen yleisöpalvelu siirretään Tanskassa sijaitsevaan palvelupisteeseen ja Saksassa sijaitsevaan postitustaloon. Tanskassa vastataan puheluihin, sähköposteihin, fakseihin ja kirjeisiin kysyjän äidinkielellä. Materiaalin postitukset koko Euroopan alueelle hoidetaan Saksasta.

MEK:n uudistusten jälkeen Eurooppaan jää neljä markkinointikeskusta ja kolme paikallistoimistoa. Markkinointikeskukset sijaitsevat Tukholmassa, Frankfurtissa, Lontoossa ja Pariisissa, toimistot taas Madridissa, Milanossa ja Oslossa. Lisäksi MEK:lla on toimistot New Yorkissa ja Tokiossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme