Mainos
Mainos

Meksikossa sairaskohtauksen saanut pääsee viimein kotiin – "Valmistaudutaan itkemään ilosta"

Suomalaisnainen sai lomallaan Meksikon Playa del Carmenissa sydänkohtauksen. Meksikossa jumissa ollut nainen vihdoin saamassa hoitoa ja pääsemässä takaisin Suomeen.

59-vuotias nainen joutui kohtauksen jälkeen ongelmiin, kun vakuutusyhtiöltä tuli kielteinen päätös hoitokulujen korvaamiseen, ja naiselle olisi tehtävä vielä pallolaajennus. Ambulanssilento Suomeen maksaisi vielä lisää.

Suuren some-kohun päätteksi asia on päättymässä parhain päin. Vakuutusyhtiö Allianz Global Assistance kirjoitti Facebook-sivuillaan, että se on nyt päättänyt korvata täydet hoitokulut, Suomeen palaamiseen liittyvät kulut sekä muut tilanteesta johtuvat satunnaiset kulut.

Naisen tueksi perustetulla Facebook-sivulla kerrotaan, että asiasta on saatu vahvistus. Naisen auttamiseksi annetut rahat luvataan palauttaa antajille.

– Iloksemme voin ilmoittaa, että TIETO PITÄÄ PAIKKANSA. Allianz Global Assistance korvaa kulumme ja järjestävät äidilleni ambulanssilennon kotiin, naisen tytär kirjoittaa sivulla.

– Valmistaudutaan itkemään ilosta, sivuston ylläpitäjä kirjoitti aiemmin vahvistamattoman tiedon tultua.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme