Mainos
Mainos

Menoliikenne jatkuu iltapäivään

Juhannuksen paluuliikenteen huipun odotetaan ajoittuvan sunnuntaille.

Kesäinen autojono (arkistokuva)

Paljon liikennettä odotetaan muun muassa nelostielle Lahden ja Heinolan välille ja ysitielle Tampereelta Oriveden suuntaan.

Liikenteen odotetaan hiljenevän iltapäivään mennessä. Suuret juhannustapahtumat saattavat aiheuttaa paikallisia autojonoja.

Menoliikenne on tähän mennessä vaatinut yhden kuolonuhrin. Lisäksi useita ihmisiä on loukkaantunut. Juhannuksen paluuliikenteen huipun odotetaan ajoittuvan sunnuntaille.

Kuolonkolari Lapinjärvellä

Kuutostiellä Lapinjärvellä Pukaron kohdalla sattui kuolonkolari eilen iltapäivällä. Kuljettajan vieressä istunut nainen kuoli kahden henkilöauton kolarissa. Lisäksi onnettomuudessa loukkaantui kolme ihmistä.

Henkilöautot tulivat vastakkaisista suunnista. Kouvolan suuntaan matkalla olleessa autossa oli kolme ihmistä. Poliisin mukaan auto oli ollut ryhmittynyt keskiviivalle kääntyäkseen vasemmalle, kun se tuntemattomasta syystä oli kääntynyt suoraan vastaan tulleen auton eteen.

Helsinkiin päin ajanut auto törmäsi kääntyneeseen autoon, jonka etupenkillä istunut nainen sai surmansa törmäyksessä.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Tie on tapahtumapaikalla suora.

Useita loukkaantui Pulkkilassa

Pulkkilassa Pohjois-Pohjanmaalla sattui kolmen auton kolari, jossa loukkaantui viisi ihmistä.

Kolmen auton yhteentörmäys sattui puoli viiden aikaan Pulkkilan ja Rantsilan välisellä tiellä nelostiellä. Törmäyspaikka sijaitsee Lamunsuun ja Tulisaaren välillä noin 11 kilometriä Pulkkilasta pohjoiseen.

(MTV3-STT)

(Kymmenen uutiset 23.06.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme