Mainos
Mainos

Merisalolla myös nauhoitettuja todisteita Tiuraa vastaan

Nova-liikemies Arto Merisalolla on hallussaan lukuisia nauhoituksia puhelinkeskusteluista poliitikkojen kanssa. Asiasta kertoo Merisaloa haastatellut Helsingin Sanomat.

Lehden mukaan Merisalo on nauhoittanut poliitikkojen, liikemiesten ja toimittajien kanssa käymiään puheluita vuodesta 2006 lähtien. Merisalo sanoo nauhoittaneensa puheluja omaksi henkivakuutuksekseen. Hän ei ole nauhoittanut kaikkea, vaan oleelliset keskustelut.

Merisalo viittaa siihen, että hänellä on äänitettyjä todisteita kokoomuksen kansanedustajan Marja Tiuran aloitteesta loikata kokoomuksesta keskustaan vuoden 2007 vaalien jälkeen.

Merisalon mukaan aloite keskustapuolueeseen siirtymisestä tuli Tiuralta eikä keskustalta. Tiuran mielestä asia meni päinvastoin. Hän on kiistänyt jyrkästi loikkausaikeensa, joiden perusteluna on pidetty Tiuran ministerihaaveiden romuttumista kokoomuksessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme