Mainos
Mainos

Meritan Tampereen konttorit kiinni lakon vuoksi

Tampereen Meritan konttorit on suljettu tänään työtaistelun vuoksi. Seisauksen syynä on Meritan suunnitelma vähentää edelleen henkilöstöä Tampereella. Tampereen Meritan 11 konttoria sulkeutuivat heti aamulla.

Merita-Nordbank

Toimihenkilöiden mielenilmaus johtui pankin uusista suunnitelmista henkilöstön vähentämiseksi ja konttoritoimintojen yhdistämiseksi. Pankin muut palvelut kuten soolo- ja puhelinpankki sekä laskunmaksu- ja käteisautomaatit ovat olleet asiakkaiden käytössä normaalisti. Toimihenkilöt kuulivat Meritan uusista henkilöstöön liittyvistä suunnitelmista aamun tiedotustilaisuudessa. -Olemme huolissamme omasta jaksamisestamme ja asiakkaiden palveluiden tasosta. Meidän mielestämme henkilöstön määrää ei enää tarvitsisi vähentää, toteaa Marjatta Lammentausta, joka on Tampereen alueen neuvotteleva luottamusmies Meritassa.

Tiedossa oli jo ennestään, että Meritan konttoripalveluiden yksikön työt siirretään Helsinkiin. Toimihenkilöt olivat valmistautuneet neuvottelemaan yksikön 15 työntekijän tulevaisuudesta. Heidän mielestään tämän olisi pitänyt riittää pohjaksi henkilöstön määrän tarkastelemiselle. Toimihenkilöitä Tampereen Meritan konttoreissa on runsaat 300. Vuodesta 1997 lähtien henkilökuntaa on vähennetty noin sadalla työntekijällä.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme