Mainos
Mainos

Meriturvaa kehitetään

Merenkulun turvallisuuskoulutus tehostuu lähivuosina rakennettavan ja saneerattavan meriturvallisuuskoulutuskeskuksen myötä. Kolmesta yksiköstä koostuva Meriturva-koulutuskeskus valmistuu vuoteen 2003 mennessä toimimaan Espoossa, Kirkkonummella ja Lohjalla. Lohjalle ryhdytään kesällä 2001 rakentamaan entisen väestönsuojelukoulun alueelle pelastautumiskoulutusallasta, joka valmistuu seuraavan vuoden loppuun mennessä.

Tutkimusalus Muikku

Allassimulaattoriin kuuluu pelastusvene- ja lauttakoulutusta antava yksikkö läheisen Ojamon kaivoslammella. Sen arvioidaan valmistuvan huhtikuussa 2003. Espoon Otaniemessä puolestaan on jo vuodesta 1985 toiminut Meriturvan komentosiltasimulaattori, jonka peruskorjaus ja muutostyöt alkavat ensi vuoden alussa. Ne kestävät vuoden.

Upinniemen varuskunta-alueella jo 25 vuotta käytössä ollut palokoulutussimulaattori niin ikään uudistetaan. Valtion kiinteistölaitos on varannut vuosille 2000-2005 hankkeiden toteuttamiseen vajaat sata miljoonaa markkaa. (STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot