Mainos
Mainos

Meriveden pinta laski edelleen

Meriveden pinta on lähtenyt odotetusti laskuun etelä- ja länsirannikolla.

Meriveden pinta jatkoi laskuaan viime yönä Helsingissä. Merentutkimuslaitoksen mukaan merivesi on laskenut eilisen ylimmistä lukemista muillakin etelä- ja länsirannikon mittausasemilla.

Aamukolmen aikoihin Helsingissä merenpinnan korkeudeksi mitattiin odotetusti reilut 70 senttiä, kun luku enimmillään oli torstaina käväissyt 96 sentissä.

Vedennousu olisi aiheuttanut vahinkoja, jos merenpinta olisi kohonnut yli 1,20:tä metriä korkeammalle. Helsingin pelastuslaitos olikin torstaina varautunut uusiin tulviin rannikkoalueilla.

(MTV3-STT)

Merivesi on edelleen poikkeuksellisen korkealla Turun seudulla. Voimakkaasti puhaltava tuuli nosti veden eilen koko satama-alueelle. Vesi lainehti myös teillä ja Ruissalon rannoilla.

(Huomenta Suomen uutiset 14.01.2005)

Jokien tulvatilanne uhkaa pahentua entisestään sään pakastuessa. Lounais- ja Etelä-Suomessa sekä osassa Pohjanmaata on jouduttu varautumaan vaikeasti torjuttavissa olevaan ilmiöön, hyydepatoihin.

(Huomenta Suomen uutiset 14.01.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme