Mainos
Mainos

Merivoimat lopetti etsinnät

Porvoon edustalla Emäsalon eteläpuolella merivartiosto etsi aluksin ja helikopterilla eilen lieriömäistä kohdetta, josta sille oli tehty ilmoitus.

Suomenlahden merivartiosto jatkoi tänään Emäsalon edustalla silmämääräisesti tuntemattomasta esineestä tehdyn havainnon selvittämistä. Suomenlahden merivartiostosta todettiin illansuussa, ettei asiasta ole mitään uutta kerrottavaa.

Fyysinen etsintä merialueella on lopetettu ja tutkimukset jatkuvat nyt saadun tiedon kokoamisella ja kartoittamisella, Suomenlahden merivartiostosta kerrottiin. Porvoon edustalla Emäsalon eteläpuolella merivartiosto etsi aluksin ja helikopterilla eilen lieriömäistä kohdetta, josta sille oli tehty ilmoitus.

Meren pintaan nousseesta ja nopeasti taas sen alle kadonneesta mustasta lieriöstä teki havainnon sattumalta paikalla ollut ihminen. Kohde oli hänestä noin 200-300 metrin päässä. Merivartiosto sai ilmoituksen havainnosta eilen puolenpäivän jälkeen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme