Mainos
Mainos

Merkittävä huumeiden jakeluketju kiinni

Poliisi on paljastanut huumausaineiden jakelun merkittävän tukkuportaan. Tutkinnassa on paljastunut kaikkiaan 140 hasiskilon, noin 12 amfetamiinikilon ja 2700 ekstaasitabletin hallussapito sekä välitys, joka alkoi syksyllä 2000 ja jatkui viime joulukuuhun. Välitettyjen huumausaineiden arvo katukaupassa on noin 1,7 miljoonaa euroa.

Poliisin nyt valmiiksi saama esitutkinta liittyy maaliskuussa Vantaan käräjäoikeudessa käsiteltyyn huumausaineiden välitystä koskevaan juttuun sekä Helsingin käräjäoikeudessa tällä hetkellä käsittelyssä olevaan nk. Eiran mafian juttuun. Nyt valmistunut esitutkinta käsittää jakeluorganisaation tukkuportaan eli päävälittäjän toiminnan Suomessa.

Tutkinnassa on paljastunut, huumausaineiden maahantuonti- ja tukkuvarastointi on ollut venäläisten ja virolaisten hallinnassa. Nyt selvitetyssä jakeluorganisaatiossa huumeiden jakelusta ja myynnistä vastanneet olivat suomalaisia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot