Mainos
Mainos

Mertala hehkuu onnesta pääministerin rinnalla Ruotsissa

Pohjoismaiden pääministerit ovat kokoontuneet keskustelemaan ajankohtaisista aiheista tällä kertaa Göta-kanavan kupeeseen Vadstenaan, Ruotsiin.

Ministereiden mukana Vadstenassa ovat myös rouvat, ja myös pääministeri Matti Vanhasen uusi morsian Sirkka Mertala näyttäytyy ensimmäistä kertaa ulkomaan edustuksessa pääministerin heilana. Tänään kun ministerit lähtevät risteilylle keskustelemaan politiikkaa, naisilla on ohjelmassa muun muassa kävelyretki historiallisen Vadstenan maisemissa ja lasinpuhalluspaja.

Tapahtuma on vetänyt paikalle paljon suomalaismediaa - osittain Mertalan ansiosta. Kysymykseen siitä, saiko Mertala median edustajat liikkeelle, Vanhanen vastasi vaivaantuneena.

- Kyllä kai tää pohjoismainen kokous sinällään kiinnostaa ihmisiä, täähän on tällainen mukava sosiaalinen tapahtuma.

MTV3:n toimittaja kyseli myös Mertalan tunnelmia.

- Ensimmäinen virallinen ulkomaanmatka näin... Olen ihan hyvillä mielillä, näyttää tämä tosiaan mediaa kiinnostavan.

Suomalaisten iltapäivälehtien toimittajat eivät häpeilleet kysyä Vanhaselta ja Mertalalta yksityisasioita. Kun Mertalalta kysyttiin, onko Vanhanen rakastunut häneen, nainen hymyili onnellisena ja vastasi.

- Se jää teidän pääteltäväksenne.

Samoin hän vastasi myös kysymykseen siitä, onko hän itse rakastunut Matti Vanhaseen.

Vanhanen joutui punastelemaan ja naureskelemaan saman kysymyksen edessä.

- Kuulostaa vähän yksityisyyteen liittyvältä aiheelta. Joo, se saattaa olla yksityisyyteen liityvä aihe, Vanhanen kiemurteli ja naureskeli toimittajajoukon keskellä.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme