Mainos
Mainos

Mertaranta: Olen erakko luonteeltani

Legendaarinen jääkiekkoselostaja Antero Mertaranta on edelleenkin hämmentynyt työpaikkamuutoksesta. Hän selostaa jääkiekon MM-kisat CANAL+:n Hockey Night -tiimissä.

– No mitäs tässä. Hämmentynyt on olo. Hyvältä tuntuu, että pääsen töihin käsiksi, Mertaranta kertoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Mertaranta työskenteli pitkään ennen MTV Medialle siirtymistä Yleisradiossa.

"Keskityn rauhassa"

Mertaranta valmistautuu jääkiekko-otteluihin yleensä omassa rauhassa.

– Olen vähän tämmöinen erakko luonteeltani. Viihdyn omissa oloissani ennen peliä. Muuten tutkin papereita ja juttelen ihmisten sekä asiantuntijoiden kanssa. Kukin keskittyy omalla tavallaan, Mertaranta toteaa.

Myös Kari Jalonen liittyy CANAL+:n Hockey Night -tiimiin. Myös hän painottaa valmistautumisen tärkeyttä.

– Taustoittaminen on tosi tärkeää. Nyt meillä on sitten miehet joka puolella. Kenttätasolla, tilastoimme reaaliajassa ja kommentointi studiossa, Jalonen pohtii tulevia jääkiekkoselostuksia.

Katso CANAl+:n Hockey Night -tiimin Kari Jalosen sekä Antero Mertarannan haastattelu: (Huomenta Suomi 18.10.2011)

Suomelle positiiviset paineet

Suomi voitti historiansa toisen jääkiekon maailmanmestaruuden tänä vuonna. Mertarannan mukaan mestaruus tuo Suomelle vain positiivisia paineita ensi vuoden MM-jääkiekon kotikisoihin.

– Maailmanmestaruus tuo pelkästään positiivisia paineita. Mutta paineita pitää olla niin urheilussa kuten työnteossakin. Sitten vain pitää olla niiden odotusten mukainen. Saa nähdä, miten lähtee lentoon. Kirous kotikisoissa on ollut paha. Viimeisimmän kerran vuoden 1986 kotikisoissa isäntämaa on voittanut mestaruuden, Mertaranta tietää.

Vuoden 1986 jääkiekon maailmanmestaruuden voitti Neuvostoliitto.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme