Mainos
Mainos

Metalliliitto arvostelee ay-veljiä toisten tontille astumisesta

Metallityöväen liiton puheenjohtaja Riku Aalto arvostelee palkansaajakeskusjärjestöjen johtajia sekaantumisesta Metallin sopimusasioihin.

Aallon mukaan ay-liikkeessä on ollut tapana, että jokainen liitto neuvottelee omat sopimuksensa, ja että naapurin tekemiä ratkaisuja ei arvostella. Nyt tämä vanha hyvä kulttuuri on Riku Aallon mielestä murtumassa

Riku Aalto ei tarkenna, keihin ay-tovereihin kritiikki on suunnattu. Aallon tiedetään kuitenkin tarkoittavan Puuliiton johdon kommentteja, ja myös esimerkiksi SAK:n puheenjohtaja Lauri Lylyn ja STTK:n puheenjohtaja Mikko Mäenpään esittämiä arvioita.

Metallin valtuusto hyväksyi tänään selkeällä ääntenenemmistöllä Teknologiateollisuuden kanssa neuvotellun sopimuksen, joka turvaa metallimiehille puolentoista prosentin palkankorotukset, ellei työpaikoilla toisin sovita.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot