Mainos
Mainos

Metalliliitto valmistautuu sopimusneuvotteluihin

Liiton puheenjohtajan Erkki Vuorenmaan mukaan Metalliliitto ei aio hyväksyä työehtosopimusneuvotteluissa sopimusehtojen heikennyksiä.

Metalliliitto on valmis aloittamaan liittotason tuloneuvottelut. Liiton puheenjohtajan Erkki Vuorenmaan mukaan liitto keskittyy tulevissa työehtosopimusneuvotteluissa luottamusmiesten asemaan ja palkkaratkaisuun.

Vuorenmaa korosti liiton valtuuston kokouksessa aamupäivällä, että Metalliliitto ei hyväksy sopimusten heikennyksiä. Liittovaltuuston puheenjohtajan Pentti Mäkisen mukaan neuvottelut on tarkoitus saada päätökseen juhannukseen mennessä. Jos tuloksia ei saavuteta siihen mennessä, neuvottelut siirtyvät syksyyn.

Metalliliiton liittovaltuusto aloitti tänään kaksipäiväisen kokouksensa Helsingissä. Neuvottelutavoitteiden lisäksi valtuusto ottaa kantaa esitykseen uudesta suuresta teollisuusliitosta. Metalliliiton liittotoimikunta on jo aiemmin suhtautunut myönteisesti esitykseen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme