Mainos
Mainos

Metallin Lundh vaatii hallitukselta elvytystoimia

Metallityöväen liiton puheenjohtaja Per-Erik Lundh vaatii maan hallitukselta elvytystoimia liittokohtaisen sopimuskierroksen varalta. Lundhin mielestä hallituksen on taattava vero- ja maksupoliittisilla ratkaisuilla mahdollisimman hyvä reaaliansioiden kehitys. Silloin ostovoima pystyy pitämään sisämarkkinat käynnissä. -Tämä ei vielä riitä. Tarvitaan myös selkeitä elvytystoimia, joilla investointeja vauhditetaan. Maantie-, rautatie- ja televerkkojen vahvistaminen ja laajentaminen ovat keskeisiä asioita, sanoi Lund puhuessaan tänään Turussa. Lundh muistutti, että liittokohtaisen sopimuskierroksen aiheuttama epävarmuuden aika pitäisi jäädä mahdollisimman lyhyeksi. -Siitä syystä sopimukset tulee rajata korkeintaan vuoden mittaisiksi. Näin voitaisiin ryhtyä jo kehittämään edellytyksiä laajalle tulopoliittiselle sopimukselle.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot