Mainos
Mainos

Metallin palkkaneuvottelut jatkuvat huomenna

Metallialan tuloneuvottelut ovat junnanneet tänään paikoillaan. SAK:laisen Metalliliiton valtuusto saa vastoin ennakkokaavailuja huomisaamuna vain selvityksen neuvottelutilanteesta.

Liiton tavoitteena oli saada uusia työehtosopimuksia koskeva neuvottelutulos hyväksytyksi valtuuston kokouksessa jo aamupäivällä. Neuvottelut jatkuvat huomenna puolilta päivin. Metallin on rakennusalan ohella odotettu linjaavan ensimmäisinä sopimuksentekijöinä liittokierroksen yleistä palkankorotustasoa.

Tuloneuvottelut jatkuivat tänään useiden liittojen kesken. Metalliteollisuuden keskusliitto esitti STTK:laisille ja akavalaisille toimihenkilöille samansuuruista sopimusta kuin Metalliliitolle. Myös toimihenkilöt pitivät kustannusvaikutuksiltaan 1,8 prosentin suuruista sopimustarjousta liian pienenä.

Myöskään rakennusalalla ei tullut tänään uusia palkkatarjouksia. Myös SAK:laiset Puu- ja erityisalojen liitto sekä Kemianliitto aloittavat neuvottelunsa huomenna.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot