Mainos
Mainos

Metallin palkkaneuvottelut jatkuvat huomenna

Metallialan tuloneuvottelut ovat junnanneet tänään paikoillaan. SAK:laisen Metalliliiton valtuusto saa vastoin ennakkokaavailuja huomisaamuna vain selvityksen neuvottelutilanteesta.

Liiton tavoitteena oli saada uusia työehtosopimuksia koskeva neuvottelutulos hyväksytyksi valtuuston kokouksessa jo aamupäivällä. Neuvottelut jatkuvat huomenna puolilta päivin. Metallin on rakennusalan ohella odotettu linjaavan ensimmäisinä sopimuksentekijöinä liittokierroksen yleistä palkankorotustasoa.

Tuloneuvottelut jatkuivat tänään useiden liittojen kesken. Metalliteollisuuden keskusliitto esitti STTK:laisille ja akavalaisille toimihenkilöille samansuuruista sopimusta kuin Metalliliitolle. Myös toimihenkilöt pitivät kustannusvaikutuksiltaan 1,8 prosentin suuruista sopimustarjousta liian pienenä.

Myöskään rakennusalalla ei tullut tänään uusia palkkatarjouksia. Myös SAK:laiset Puu- ja erityisalojen liitto sekä Kemianliitto aloittavat neuvottelunsa huomenna.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme