Mainos
Mainos

Metallin puheenjohtaja valmis julkistamaan ay-liikkeen vaalituet

Metallityöväen liiton uusi puheenjohtaja Riku Aalto on valmis julkistamaan myös ay-liikkeen jakamat vaalituet. Jos tuet päätetään julkistaa, koskee se Aallon mielestä silloin kaikkia.

Aallon mukaan metalliliitto on tukenut omia ehdokkaitaan tuhannen euron avustuksilla ja lisäksi osallistunut puolueiden maksullisiin seminaareihin.

Entinen liiton talouspäällikkö Riku Aalto valittiin tänään Metalliliiton puheenjohtajaksi. Istuvan puheenjohtajan syrjäyttäminen oli metallissa ennennäkemätön tapaus, ja Aalto vetosikin kiitospuheessaan yhteistyön puolesta.

-Luotan että te olette tässä tehtävässä tukenani. Sillä yksin ei pärjää kukaan, Aalto totesi.

Syrjäytetty puheenjohtaja toivoi liitoltaan rohkeutta ja vastuullista näkemystä.

Kokousväki hyvästeli entisen puheenjohtajansa seisten. Käyty puheenjohtajapeli oli kuitenkin armotonta. Elävä esimerkki pelin kovuudesta on liiton viestintäpäällikkö Matti Putkonen, jonka hyllytys tehtävistään loppui puheenjohtajan vaihdokseen.

Metallin johtajavaihdoksena arvellaan tuovan muutoksia liiton toimintaan, mutta myönteinen suhtautuminen TUPO-ratkaisuihin pysyy ennallaan. Myös TEAM-suurliittohankkeen selvittelyä jatketaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme