Mainos
Mainos

Metalliteollisuus aikoo saada sopimuksen aamuun mennessä

Metalliliitto tavoittelee sopimusten teon avannutta Kemianliittoa korkeampia korotuksia.

Tuloneuvotteluiden keskeinen ala metalli- ja teknologiateollisuus pyrkii saamaan aikaan neuvottelutuloksen vielä tämän illan aikana. SAK:laisen Metalliliiton ja Teknologiateollisuuden neuvotteluissa on tarkoitus päästä ratkaisuun ennen huomista aamupäivää, jolloin Metalliliiton liittotoimikunnan on tarkoitus käsitellä asiaa.

Takarajana on yhdeltä iltapäivällä kokoontuva Metalliliiton valtuuston kokous.

Metallin sopimuksen on oletettu noudattavan päälinjoiltaan viime viikolla hyväksytyn kemianteollisuuden palkankorotuslinjaa. Tilannetta metalliteollisuudessa on kuitenkin pidetty ongelmallisempana osapuolten suurempien näkemyserojen vuoksi.

Metalliliitto on sanonut pyrkivänsä työmarkkinakierroksella Kemianliittoa korkeampaan palkankorotustasoon. Toisaalta Teknologiateollisuus on vaatinut aiempaa tiukemmin joustoja työehtoihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot