Mainos
Mainos

Metroliikenne myöhästelee Helsingissä

Myöhästelyn syynä on Kalasataman pysäkin kohdalla olevat väärinsijoitetut rakennustelineet.

Metroliikenne myöhästelee aamupäivällä. Myöhästelyn syynä on metroliikenteen takkuaminen Kalasataman pysäkin kohdalla aamulla.

HKL:n metron keskusvalvomon mukaan Kalasataman rakenteilla olevalla pysäkillä rakennustelineet oli sijoitettu niin, että metrot eivät aamuliikenteen alkaessa päässeet kulkemaan toista raidetta. Kahdesta metrosta ehti mennä ennen poikkeusliikenteen aloittamista peilit rikki.

Peilittömyyden vuoksi metrojen ovia ei ole saatu nopeasti kiinni, mikä on myös viivästyttänyt liikennettä. Keskusvalvomon mukaan rikkoutuneita vaunuja vedetään pois liikenteestä korjattaviksi, mutta HKL:lla ole kalustoa korvaamaan rikkoutuneita junia.

Rakennustelineiden korjauksen ajaksi toinen raide suljettiin ja metrot ohjattiin vain toista raidetta pitkin. Tilanne vaikutti kaikkiin aamuliikenteen metroihin liikenteen alkamisesta saakka. Junat ovat pahimmillaan olleet poissa aikataulusta yli puoli tuntia ja vuoroväli on venynyt viiteentoista minuuttiin. Tilanteen odotetaan palautuvan normaaliksi puoleenpäivään mennessä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme