Mainos
Mainos

Metron poikkeusliikenne jatkuu yhä

Helsingin metro ajaa tänäänkin lyhennettyä reittiä. Sunnuntaisen vesivaurion vuoksi metron pääteasema lännessä on tänäänkin Kaisaniemi, jonne metro ajaa 5 - 6 minuutin välein.

Helsingin kaupungin liikennelaitos on asettanut poikittaisliikenteeseen lisää bussi- ja raitiotievuoroja. Linja 65X liikennöi kuten eilen, raitiovaunu 8:lla ja bussilinjoilla 58 ja 58B on lisävuoroja.

Matkustajia neuvotaan kuitenkin varaamaan tavallista enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä matkustamiseen.

HKL:n toimitusjohtaja Matti Lahdenranta kertoo, että tänään selviää, voiko metro ajaa huomisesta Rautatientorin ohi pysähtymättä Kamppiin ja Ruoholahteen saakka.

- Se selviää tänään iltapäivällä, koska haluamme varmistaa sen, että rautatietorin ohittaminen metrolla on ehdottoman turvallista, Lahdenranta kertoo MTV:n uutisille.

Loppuviikosta voidaan odottaa selvyyttä Rautatientorin avaamisesta.

- Vielä ei tiedetä kauanko rautatientori pysyy kiinni. Tutkimukset ovat kesken. Ne liittyvät siihen, kuinka paljon liukuportaiden koneistot ovat vaurioituneet ja se kestää muutamia päiviä.

Rautatientorin metroaseman korjaamisen arvellaan vievän kuukausia.

(MTV3)

Lue myös: (09.11.2009)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme