Mainos
Mainos

Metsäpaloja taltutettiin Kivijärvellä ja Jalasjärvellä

Palokunnat ovat sammuttaneet metsä- ja maastopaloja muun muassa Kivijärvellä Keski-Suomessa ja Jalasjärvellä Etelä-Pohjanmaalla. Sammutustöihin on osallistunut kymmeniä miehiä.

Kivijärven metsäpalo laajeni eilen illalla noin 20 hehtaarin alalle. Keski-Suomen pelastuslaitoksen mukaan Lahoniityn nevan paloa on sammuttamassa pelastuslaitoksen yksiköitä koko pohjoisesta Keski-Suomesta sekä naapurimaakunnasta.

Sammutusta vaikeuttaa vaikeakulkuinen ja kuiva maasto. Palopaikalle varaudutaan kuljettamaan aamulla lisää sammuttajia Luonetjärven varuskunnasta.

Palo havaittiin eilen iltapäivällä. Pelastuslaitos arvioi, ettei palosta ole vaaraa liikenteelle eikä lähistön asukkaille.

Jalasjärvellä Etelä-Pohjanmaalla on yön aikana riehunut mittava maastopalo. Pelastuslaitoksen mukaan Madesnevalla liekehti 40 hehtaaria metsää ja yli 20 hehtaaria turvekenttää.

Palo on saatu hallintaan, mutta sammutustyöt jatkuvat pitkälle päivään saakka. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Jalasjärven alueella syttyi eilispäivän aikana turvetuotantoalueilla yhteensä neljä maastopaloa. Madesnevan maastopaloa on ollut sammuttamassa enimmillään 80 palomiestä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme