Mainos
Mainos

Miehen surmasta epäilty vahtimestari pidätetty

Poliisi on ottanut kiinni kuusankoskelaismiehen ampumisesta epäillyn vahtimestarin. Mies pidätettiin mittavassa operaatiossa Suomenniemellä.

Poliisi otti myöhään eilisiltana kiinni Kuusankosken ampujaksi epäillyn ja etsintäkuulutetun, vahtimestari Mikko Hyppösen Suomenniemellä sijaitsevalta kesämökiltä. Kiinniottohetkellä mökissä oli Hyppösen ja hänen seuralaisensa lisäksi mökin omistajan poika, joka on seurueen vanha tuttu.

Rikoskomisario Timo Hagmanin mukaan kiinniotto sujui rauhallisesti, eikä etsintäkuulutettu ollut aseistettu. Mittavaan poliisitoimeen osallistui poliiseja Mikkelin ja Kouvolan kihlakunnan poliisilaitoksista. Hyppönen löytyi poliisin omien tutkimusten ja tiedustelutietojen avulla. Pidätetyn vangitsemisasia on sovittu alustavasti käsiteltäväksi tänään perjantaina klo 14 Kouvolan käräjäoikeudessa, jossa hänet on jo vangittu poissaolevana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme