Mainos
Mainos

Miehikkälän kuolonkolarin tapahtumapaikka oli suljettu – alue oli varattu ralliautolla harjoitteluun

Kymenlaakson Miehikkälän onnettomuuspaikka oli suljettu tapahtuma-aikaan ralliautolla tapahtuvan harjoittelun vuoksi, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisi.

Onnettomuus tapahtui Järveläntiellä, joka on Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Freddie Cederlundin tietojen mukaan paikallisten tuntema hiekkatie, jossa ralliautot harjoittelevat.

Tien sulkemisesta huolimatta henkilöauto pääsi harjoitteluun käytetylle tienosalle. Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa. Henkilöauto ja vastakkaisesta suunnasta tullut ralliauto törmäsivät hiekkatiellä vakavin seurauksin. 

Henkilöautossa olleista viidestä ihmisestä neljä loukkaantui vakavasti ja yksi matkustajista kuoli. Myös ralliauton kuljettaja ja kartturi loukkaantuivat törmäyksessä.

Paikalla oli poliisin ja pelastustoimen yksiköiden lisäksi rajavartiolaitoksen helikopteri ja lääkintähelikopteri. Lisäksi paikalla oli onnettomuustutkintalautakunta.

Kaakkois-Suomen poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme