Mainos
Mainos

Miehille oma ostosareena Lempäälään

Miehille suunnattulle ostosalueelle on tarkoitus laittaa muun muassa varaosa- ja rautakauppoja.

Kauppakeskus Ideaparkin viereen Lempäälään rakennetaan miehille suunnattu ostoskeskus Areena. Uuden kauppakeskuksen tavoitteena on täydentää Ideaparkin naisille suunnattua vaate- ja sisustustarjontaa esimerkiksi auto- ja veneilyliikkeillä sekä varaosa- ja rautakaupoilla.

Lempäälän kunta ja Areenan omistajat Juha Koivurinta ja Topi Sukari tekivät sopimuksen tontin myynnistä eilen. Uusi ostosalue sijaitsee kävelymatkan päässä Ideaparkista. Rakennusoikeutta 16 hehtaarin tontilla on 80 000 neliötä. Areenan toimitilat aiotaan vuokrata syksyn aikana, ja rakentaminen aloitetaan ensi vuonna. Ostoskeskuksen on tarkoitus valmistua vuonna 2009.

Areenan on suunnitellut arkkitehti Vesa Arosuo, jonka käsialaa on myös Ideapark. Kauppakeskus on suunniteltu kehäksi, missä liikkeet on yhdistetty katoksin ja sisäkäytävin. Erikoinen on keskuksen parkkialue, joka on sijoitettu ovaalinmuotoisen kauppakeskuksen pihalle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme