Mainos
Mainos

Mielenosoitukset jatkuvat Tampereella

Vaihtoehtoryhmien mielenosoitukset jatkuvat Tampereella. Huomenna alkavat kaupungissa Punaiset päivät, joihin liittyy kaksi julkista mielenilmausta. Viime viikonlopun Mustavihreät päivät riistäytyivät Tampereella vaihtoehtoryhmien ja järjestyspoliisin väliseksi yhteenotoksi. Tapahtumien jälkipyykki on jatkunut koko viikon.

Mustavihreille päiville osallistui ekologisia ja ekoanarkistisia ryhmiä ja nuoria eri puolilta maata. Punaiset ovat lähinnä poliittisesti suuntautuneita vasemmistolaisia nuoria. Päivien järjestäjinä on vapaita rekisteröimättömiä ryhmittymiä.

Punaiset nuoret -ryhmän edustaja Pekka Laitinen kertoo, että luvat mielenosoituksiin sovittiin torstaina hyvässä yhteisymmärryksessä poliisin kanssa. Laitinen toivoo, että mielenosoitukset sujuvat rauhallisesti. Poliittiselle liikkeelle mellakoinnista on vain haittaa. Punaiset eivät järjestä mitään majoitusta tai ota vastaan ennakkoilmoituksia, joten osanottajiksi saattaa tulla myös mustavihreitä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme