Mainos
Mainos

Mies ja nainen surmattiin Helsingissä

Itä-Helsingissä tapahtui viime yönä kaksoissurma. Itäkeskuksessa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löytyi surmattuna mies ja nainen. Veritöiden tekijäksi epäillään 41-vuotiasta miestä, joka pidätettiin myöhemmin yöllä toisaalla Helsingissä. Häntä epäillään kahdesta murhasta.

Tapauksen yksityiskohdista vaitonainen poliisi kertoi, että surma-asunnossa nukkui veritöiden tapahtuessa neljä alaikäistä lasta. Lapset toimitettiin sosiaaliviranomaisten huostaan. Surmat tulivat ilmi hieman puolenyön jälkeen. Asunnosta oli sitä ennen kuulunut tappeluun liittyviä ääniä, ja sieltä oli poistunut mies.

Porraskäytävässä oli havaittu runsaasti verijälkiä. Rikoksen tekijäksi epäilty mies ei tehnyt kiinni otettaessa vastarintaa. Tapahtuman selvittelyihin osallistui usean tunnin ajan kymmenkunta poliisipartiota. Poliisi on ilmoittanut , että se antaa lisätietoja aikaisintaan huomenna iltapäivällä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme