Mainos
Mainos

Mies katosi oudosti kalareissulla Lapissa

Enontekiöllä Lapissa on kadonnut 68-vuotias mies.

Poliisi sai ilmoituksen katoamisesta tänään noin kello kaksi yöllä. Mies oli ollut liikkeellä poikansa ja 7-vuotiaan pojanpoikansa kanssa Korrijärven seudulla.

Ylitettyään Käkkölänjoen 68-vuotias mies oli päättänyt palata takaisin joen ylityspaikalle, sillä hän oli huomannut unohtaneensa kalastusvapansa joenrantaan reilun kilometrin päähän.

Miehen poika ja pojanpoika olivat odottaneet miestä palaavaksi. Kun miestä ei kuulunut takaisin, he tekivät katoamisilmoituksen.

Kadonneen miehen on kerrottu olevan terve ja hyväkuntoinen. Hänellä ei ollut mukanaan karttaa, kompassia tai puhelinta.

Miehen etsintä päästiin aloittamaan vasta aamulla, koska yöllä etsintään hälytetty Rajavartiolaitoksen helikopteri joutui keskeyttämään matkansa alueella olleen ukonilman vuoksi.

Etsintään on osallistunut poliisin ja palolaitoksen lisäksi vapaaehtoisia. Iltapäivällä etsintään otettiin mukaan myös Rajavartiolaitoksen helikopteri. Etsinnässä on käytetty myös koirapartioita.

Etsintää jatketaan tarvittaessa huomenna.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme