Mainos
Mainos

Tohmajärven rajun ulosajon tutkinta eteni – paikalle osunut rekkakuski sammutti autopalon

Tohmajärvellä Pohjois-Karjalassa tapahtuneen rajun ulosajon syyksi on paljastunut huomattava ylinopeus, tiedottaa poliisi. Autossa oli kaksi miestä, joista toinen kuoli. He ovat osoittautuneet Venäjän kansalaisiksi.

Kuolonuhri on noin 30-vuotias ja loukkaantunut alle 30-vuotias. Loukaantuneella ei poliisin mukaan ole hengenvaaraa. Hän on hoidettavana Pohjois-Karjalan keskussairaalassa.

Tapahtumapaikkatutkimusten ja onnettomuusajoneuvon vaurioiden perusteella on poliisin mukaan pääteltävissä, että ulosajoon on vaikuttanut huomattava ylinopeus.

Onnettomuus tapahtui Joensuuntiellä aamuyöllä noin kello 3.40.

Turmassa Joensuusta etelän suuntaan ajanut auto suistui tieltä ja törmäsi isoon mäntyyn, jonka ajokki kaatoi. Törmäyksen jälkeen auton moottori syttyi palamaan.  

Paikalle sattunut rekka-auton kuljettaja sammutti tulen jauhesammuttimella.  

Pelastuslaitos joutui purkamaan romuttunutta autoa, jotta uhrit saatiin ulos ajokista.  

Ei ole tietoa siitä, kumpi miehistä kuljetti autoa. Poliisin esitutkinta asiassa jatkuu yhdessä liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunnan kanssa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme