Mainos
Mainos

Mies kuoli Outokummussa – kaivuri putosi lampeen

Noin 70-vuotias mies kuoli illalla kaivinkoneen kaaduttua ja pudottua jyrkkää rinnettä pitkin lampeen Outokummussa Pohjois-Karjalassa.

Pohjois-Karjalan hätäkeskus sai puoli seitsemän aikaan illalla ilmoituksen kaivinkoneen kaatumisesta. Tapahtumapaikalle hälytettiin pelastuslaitoksen ajoneuvoja Outokummusta ja Viinijärveltä, ambulanssi Outokummusta ja poliisipartioita Joensuusta.

Tapahtumapaikalla selvisi, että telakaivinkone oli ollut murskaamassa ontelolaattoja jyrkän rinteen päällä. Kaivinkone oli pudonnut perä edellä noin kymmenen metrin matkan jyrkässä rinteessä alapuolella olevan lammen jäälle. Kaivinkone oli pudonnut jäälle ohjaamo edellä ja ohjaamo oli painunut jään läpi täyttyen vedellä. Paikalla ollut autonosturi oli jo aloittanut koneen nostoyritykset, kun pelastusajoneuvot saapuivat paikalle.

Kaivinkone nostettiin autonosturilla jäälle. Kaivinkoneen kuljettaja, noin 70-vuotias paikkakuntalainen mies, menehtyi tapahtumapaikalla saamiinsa vammoihin.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme