Mainos
Mainos

Mies myrkyttikin itse polttoainemaidon

Polttonesteelle tuoksuneesta maidosta sairastunut mies aiheuttikin vahingon ilmeisesti itse. Keskusrikospoliisin laboratoriotutkimuksissa on todettu, että bensiini oli imeytynyt juomaan purkin läpi. Tapaus sattui pääsiäislauantaina.

- Mies oli käsitellyt moottorisahaa koko päivän. Maitotölkin ulkopinnalla oli ruskea kohta, ja tutkimusten mukaan purkki on ollut ulkoapäin kosketuksissa bensiinin kanssa. Tölkin kuori ei kestä bensiiniä, vaan sitä on imeytynyt minimaalinen määrä purkin läpi maitoon, kerrotaan Kotkan poliisista.

Poliisin mukaan bensaa ei ole ollut maidossa paljon, sillä miehen oireet olivat lieviä. Poliisi ei epäile asiassa rikosta, ja tapaus on käytännössä loppuun käsitelty.

Kotkalaismies osti lauantaina tölkin Valion rasvatonta maitoa ABC-liikennemyymälästä Haminasta ja sairastui sitä juotuaan. Mies hakeutui keskussairaalan ensiapuun oudon olon ja punoituksen takia. Hän pääsi pois sairaalasta jo samana iltana.

Valio ehti tutkia koko maitoerän, josta ei kuitenkaan löydetty mitään poikkeavaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme