Mainos
Mainos

Mikä kiinnosti vuonna 2011? - tässä Maikkarin luetuimmat uutisjutut

Vuosi 2011 tullaan muistamaan suurien tapahtumien ja luonnonilmiöiden vuotena. Vuoteen sisältyivät muun muassa Japanin tsunami ja vaikeudet ydinreaktoreiden kanssa, Tunisiasta alkanut arabikevät, jonka seurauksena moni arabijohtaja joutui luovuttamaan paikkansa, sekä Norjaa ja koko maailmaa järkyttänyt joukkosurma Utöyan saarella.

Suomessa oli alkuvuonna lunta riittämiin ja kesällä lomailtiin helteessä. Voitti Suomi vielä kauan himoitsemansa jääkiekon MM-kullankin.

Luetuimmaksi uutiseksi MTV3 Uutisten sivuistoilla ylsi tänä vuonna kuitenkin Facebookin timeline-uudistus. Toiseksi eniten lukijoita kiinnosti uutissivuilla kesälllä hurjasti lämpenevä sää ja kolmanneksi porilaismiehen karmiva kebabyllätys.

Luetuimmat uutisjutut vuonna 2011

Lisäksi lukijoita kiinnosti ex-hiihtäjä Mika Myllylän kuolema ja Japanin tsunamia ja maanjäristyksiä koskevat lisäuutiset. Vuoden luetuimpiin uutisjuttuihin ylsivät myös suomalaisten mökkipihoissa leiriytyneet saksalaiset ja kadonneiden ihmisten uutisoinnit.

MTV3:n internetsivuilla lukijoita kiinnosti myös MTV3 Viihteen uutiset muun muassa Johanna Tukiaisen vanhat valokuvat ja Martina Aitolehden tempaukset.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme